No Title
cv: 3697 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sSales Manager / Recruiter
Bleiswijk
01-01-2011
Sales Manager / Recruiter a.i.

HEAO Management Economie en Recht
MEAO Commercieel
HAVO
Mavo

Algemene IT-kennis aansluitend op mijn werkzaamheden zoals hieronder beschreven.

2005 heden Sales & Recruitment Manager bij XXX

Het aansturen van twee Recruiters en twee Business Development Managers. Coaching en training van de medewerkers. Bepalen prioriteiten op recruitment en sales-vlak. Commercieel eindverantwoordelijk voor Parity in de Benelux. Beheren en uitbreiden eigen netwerk. Recruiteren van kandidaten voor aanvragen binnen het eigen netwerk. Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren.

2004 2005 Senior Account Manager / Recruiter bij Trius Automatiseringsdiensten BV

Het opzetten van een nieuwe tak binnen de Trius Groep BV. Verantwoordelijk voor het rekruteren en interviewen van kandidaten. Het plaatsten van kandidaten bij de opdrachtgevers. Actieve acquisitie van nieuwe opdrachtgevers. Eindverantwoordelijk voor het resultaat van Trius Automatiseringsdiensten. Lid van het Managementteam.

2000-2004 Senior Account Manager bij Flex Group Nederland BV

Mede-verantwoordelijk voor de Regio Zuid West. Hierin waren ca. 100 werknemers werkzaam in de detacheringtak. Werkzaamheden betroffen het plaatsen van de werknemers bij relaties. Het uitbouwen van bestaande relaties en acquisitie van nieuwe relaties. Tevens in samenspraak met de Field Managers het recruiteren van nieuwe werknemers. Key Accounts waren Ministerie van VROM, Defensie Telematica Organisatie (DTO), TPG, KPN en Robeco.

1997-2000 Account & Recruitment Manager bij AAC Microdesk

Via Adecco in aanraking gekomen met de Commercieel Directeur van AAC Microdesk. Samen met hem de detacheringtak opgezet gespecialiseerd in ICT-personeel. Concreet hield dit in het werven en selecteren van kandidaten, het plaatsen van werknemers bij relaties en acquisitie van nieuwe relaties. Uiteindelijk verantwoordelijk voor een gezond bedrijfsonderdeel met ca. 30 werknemers. Tevens verantwoordelijk voor het facturatieproces van dit bedrijfsonderdeel. Lid van het Management Team.


1996-1997 Commercieel Intercedent bij Adecco Personeelsdiensten

Het recruiteren en plaatsen van kandidaten bij relaties van Adecco. Hiervoor was zowel een goed contact met de kandidaat als met de relaties van essentieel belang. Tevens verantwoordelijk voor het facturatieproces van de vestiging.


1995-1996 Junior specialistisch medewerker Transport & Yield Management bij Travel Unie International

Het optimaliseren van de bezettingsgraad van vliegtuigstoelen. Hiervoor werd met collega-touroperators gehandeld om te zorgen dat het aantal beschikbare vliegtuigstoelen ten opzichte van het aantal beschikbare accommodaties zoveel mogelijk op elkaar is afgestemd.